Over ons

Deskundige en onafhankelijke kraaninstallaties

Al ruim 35 jaar bouwt, levert en onderhoudt KIS Kraanbouw op maat gemaakte en standaard-kranen. Met onze jarenlange kennis helpen wij bedrijven met slimme hijsoplossingen, die de efficiëntie van het proces en de organisatie vergroten. Ons startpunt is de situatie waarvoor de kraan benodigd is. Onze engineers verdiepen zich vervolgens om een advies op maat te geven. Zo ontstaat er een volledig beeld van de gewenste installatie en de bijbehorende engineering, productie, montage en oplevering. Met onze kennis en kunde streven wij ernaar om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Zo kunnen zij vertrouwen op veilige en onafhankelijke installaties; op korte en lange termijn.

Onderdeel van KIS Group

In 2018 is Bijlsma Hijs en Heftechniek samen met Primoteq overgenomen door KIS Group. Zo kunnen wij bouwen op de kennis van een van de grootste industriële dienstverleners op het gebied van kraaninspecties. Ook sluit dit goed aan bij ons doel om met onze expertise de beste klantervaring en landelijke dekking te realiseren. Samen met KIS hebben wij de volgende doelstellingen gedefinieerd:

  • Geen verwondingen of ongevallen bij werknemers
  • Werknemersmotivatie 4.5/5 (sterk tot zeer sterk)
  • Klanttevredenheid 4.5/5 (sterk tot zeer sterk)
Kaart Kis Nederland
Kaart Kis Nederland
Over KIS Group
KIS nieuws

Waar wij voor staan

  • Gericht advies voor specifieke hijsvraagstukken
  • Ontwerp op maat door onze ervaren engineers
  • Merkonafhankelijke uitwerking zonder contractuele verplichtingen
  • Aansturing en optimalisatie van installaties dankzij smart data
  • Kennisoverdracht door middel van train-de-trainer en opleidingen
Bijlsma Team

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij KIS Kraanbouw gedurende het hele project en bij de installatie en montage van installaties centraal. Alle kranen voldoen aan de machinerichtlijnen (NEN), wet- en regelgeving, ISO 9001 en EN 1090 Welding. De veiligheid van onze installaties kan onafhankelijk worden vastgelegd en geclassificeerd door TÜV, DNV, Loyds of Buro Veritas. Eventuele risico’s van de installatie worden in samenspraak met klanten vastgelegd in de risico-inventarisatie.

Onze specialisaties

Onze engineers adviseren over de slimste hijsoplossingen

Bouw op KIS Kraanbouw
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in hijsmiddelen en engineering.